• SOP
Tahniah dan Syabas diucapkan kepada Encik Mohd Jorasmin b. Mat Isa atas pelantikan sebagai Penolong Pengarah HEP, Encik Muhammad Firdaus b. Abdul Hamid dilantik sebagai Ketua Unit Matematik dan Puan Farra Nur Hani bt Musa dilantik sebagai Penolong Pengarah Peperiksaan Kolej Matrikulasi Perlis yang baharu. Semoga dengan pelantikan ini KMP terus cemerlang dan gemilang dalam memartabatkan Program Matrikulasi KPM.
PEG BARU 1
 
 
Tahniah & Selamat Datang diucapkan kepada Puan Musliyana binti Ahmad Mahmud dan En. Khairul Hafiz bin Fadzil yang melapor diri sebagai Pegawai Kaunseling di Kolej Matrikulasi Perlis.
MUSLIYANA
 
 
 Selamat Datang diucapkan kepada En Azizi b Janan (Pustakawan) dan Encik Abdul Rahman b. Kharay (Pembantu Operasi) yang baharu.
Tahniah diucapkan kepada Puan Rose Yati bt. Ahmad (Pembantu Tadbir) dan Encik Mohd Zukhairi b. Hashim (Penolong Pegawai Teknologi Maklumat) atas kenaikan pangkat masing-masing.
Syabas semua, semoga KMP terus cemerlang dan menjadi kolej pilihan utama pelajar untuk menyambung pengajian peringkat PraUniversiti.
PEG BARU
 

Pusat Informasi Pelajar

Alumni KMP

Takwim

Takwim 2023 KMP

 
 
 
 
 

Dasar Keselamatan ICT

Pelawat

Today777
Yesterday1071
This week2668
This month8097
Total609618

Scroll to top